BYENS PIZZARIA

BYENS PIZZARIA

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4 stjerner ud af 1356 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Byens Pizzaria. Vil du vide mere? Få mere at vide

22 jul 2022 at 20:06 Manden kom 15min før, men var god :)
8 jul 2022 at 19:46 Rigtig god mad, som smager fantastisk. Rigtig god levering, hurtigt så maden stadig er rigtig varm.
7 jul 2022 at 20:28 Maden smagen godt og det var massere af fyld, og utrolig venlig betjening fra personalet.
6 jun 2022 at 21:10 Hurtig levering og god mad
18 apr 2022 at 20:35 Synes der er blevet mindre fyld på Pizzaerne.
18 apr 2022 at 7:51 Havde bestille en margerita med oksekød som den ene pizza. Da jeg kommer hjem ser jeg der er lavet en salatpizza. Lidt øv da det ikke lige var den jeg havde bestilt, men den smagte godt nok
13 apr 2022 at 19:52 Gammelt salat på pizzaen og næsten ingen kød
1 apr 2022 at 22:07 En stor ordre. Desværre med (for) meget fyld på nogle pizzaer, som gav lidt klæge bunde. Men perfekt levering og venligt bud. Som sagt var det en stor ordre, så vi bestilte i GOD tid. Pizzaerne kom til den præcist ønskede tid. Alt var godt
30 mar 2022 at 21:19 Helt ok.
6 mar 2022 at 19:54 Ok burger med kartoffelbåde, men ikke noget at råbe hurra for. Der bør oplyses forventet længere leveringstid på søndage. Det er helt fair, at der er travlt der. Men det er irriterende med op til 1½ times ventetid, når bestillingen er gået igennem.
5 mar 2022 at 7:29 Smagte ganske enkelt forfærdeligt - kødet smagløst som om det var blevet skyllet med vand
7 feb 2022 at 13:02 Jeg bestilte plankebøf med pommes saute og salat. Bøffen var meget rød indeni og der kom blod ud af den sammen med saften. Jeg turde ikke spise den.